Hälsa & välbefinnande

Tyst Meditations- och retreathelg
I de vackraste miljöerna när havet och skogen i Sjömålen i Mönsterås i östra Småland samlas vi för en helg i ro, stillhet och tystnad. Du väljer om du vill delta i vägledd meditation, vandringar, skogsbad, dansmeditation och mindfulnessövningar som erbjuds under dagarna. Uppge gärna önskemål om detta i anmälan så justeras programmet efter detta.
Vi erbjuder enkel vegetarisk frukost, lunch och middag. Tillgång till te och snacks finns emellan måltiderna.
Vårretreat 22-24 maj; fredag lunch 12.00 till söndag lunch 13.00, 3500 kr
Midsommarretreat 18-21 juni; torsdag lunch 12.00 till söndag lunch 13.00, 4000kr
Höstretreat 25-27 sep; fredag lunch 12.00 till söndag lunch 13.00, 3500 kr
Boende; Det finns möjlighet till tre enkelrum/dubbelrum (300 kr/ rum/natt).
Tältplats, husbilsplats, eller husvagn är utan kostnad och då finns tillgång till dusch och toalett inomhus.
Jackie Doohans grundval är holistiskt – att kropp, tanke och själ – strävar mot en harmoni. Att använda kosten för att läka kroppen inifrån och ut är hennes utgångspunkt och därför är hon främst verksam som kostrådgivare och hälsocoach.
Inriktning i hennes föreläsningar är inflammationsdämpande kost (IFD-kost), som är en lågkolhydratkost med särskild inriktning på att dämpa inflammationer i kroppen och som läker tarmen och kroppen. Jackie har utvecklat en holistisk tiostegsmetod, där såväl kost, som mindfulness, meditation och rörelseträning ingår. Hon är själv sedan många år en utövare av mindfulness, yoga och meditation.
Jackie Doohan har förutom en utbildning inom kostrådgivning och hälsocoachning en magisterexamen inom litteraturvetenskap, teologi och beteendevetenskap. Hon är utbildad i ansiktszonterapi steg 1. Under 2020 avslutar hon en tvåårig utbildning som symbolterapeut.

Bra att veta
Anmäl via länken nedan. Ange eventuell specialkost vid anmälan. Anmälan är bindande.
Vid anmälan är det bra om du anger mailadressen, för vidare kontakt. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras.
Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.