Media & kommunikation

Vill du lära dig använda Instagram och hur du skapar ett Instagramkonto? Hur du använder dig av sökfunktionen för att hitta dina kontakter eller intressanta personer? Under 5 tillfällen går vi grundligt igenom appen Instagram, resonerar kring hur man kan utforma ett inlägg i olika syften samt gå igenom hur man skapar och använder funktionen Instagram.

Förkunskaper
Denna kurs vänder sig till dig som har en smartphone/iphone med en kamera och som vill få hjälp med att installera och använda appen Instagram.

Upplägg
Vi kombinerar teoretiska genomgångar med frågesessioner. Mellan kurslektionerna använder du din nyvunna teoretiska kunskap och återvänder med frågor och synpunkter som vi går igenom i grupp. Bra att ha med sig egen telefon eller dator till kurstillfället.

Kursledare
Rebecca Jonsson har jobbat med utbildning i olika former och har många års erfarenhet av pedagogiskt lärande och har hos SV haft IT-/telefoni som studiecirkel tidigare.

Bra att veta:
Vid anmälan är det bra om du anger din mailadress, för vidare kontakt. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare. Anmälan är bindande, mer information om anmälan finns på www.sv.se/kalmarlan