Ekonomi

Aktiespararna erbjuder i samarbete med Unga Aktiesparare små kvinnoträffar i November, då den årliga Stora Aktiekvällen för Kvinnor i år blir inställd med anledning av den pågående Coronapandemin.

Detta är ett koncept i mindre grupp där man under kvällen får en Introduktion i aktiesparande och lär sig grunderna i hur man kommer igång med att spara i aktier och fonder under ledning av en representant från Aktiespararna/Unga aktiesparare.

Vi följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer och erbjuder endast 8 platser vid varje tillfälle, så först till kvarn.
I lokalen finns kaffe/the, ostfralla och kaka till självkostnadspris. Anmälan krävs och kvällarna är kostnadsfria.

Lokal och tillgänglighet:
Kursen hålls i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan men har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Du får en kallelse ca en vecka före kurstillfället. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att ställa in kurskvällar med för få anmälda deltagare. Vid övriga frågor eller avanmälan maila sandra.andersson@sv.se

Välkommen!