Djur, natur & miljö

Här är kursen för dig som vill ta jägarexamen!

Det krävs mer än att kunna skjuta för att klara jägarexamen. Denna kurs är riktad till dig som är intresserad av djur, natur, skog och friluftsliv. Kursen utgår från boken "Jägarexamen" som är skriven av Jägarnas Riksförbund och går pedagogiskt igenom de olika delarna inför din jägarexamen.
Ledare för kursen är Michael Ericson som själv är erfaren jägare och har stort intresse för jakt och skytte.

Kursboken är inräknad i den totala deltagaravgiften.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

OBS! Vi följer de restriktioner kring Covid-19 som gäller vid tidpunkten för kursen. För allas trygghet! Maxantal just nu är 7 deltagare, men kan ändras. Vid fullbokad kurs, anmäl gärna reservplats.