Språk

Lär dig tala Kinesiska, ett spännande språk med stora möjligheter.
Kinesiska är ett språk som blir mer relevant in dagens samhälle varesig du ska ut och resa, göra affärer med företag, eller träffa turister. Det är det språk som talas mest i världen och många turister idag kommer från Kina och besöker Europeiska länder som Sverige. Genom att kunna kinesiska kommer du att kunna prata med dessa turister vilket är användbart i många situationer, inte minst i arbetslivet. Eller varför inte res till Kina och upplev den spännande kulturen. i Kina finns spännande kultur som är tusentals år gammal men även toppmoderna attraktioner som fantastiska byggnader, supersnabba tåg och givetvis souvenirer av alla de slag. Maten är spännande och mycket god. Upplev fantastiska städer som Peking, Shanghai och Hangzhou.
Denna grundkurs i Kinesiska lämpar sig för de som har liten eller ingen erfarenhet och vi går igenom uttal och enkla uttryck och fraser för att klara vardagssituationer.
jag heter Bao Qian lan har lång erfarenhet av kinesiska och Kinesisk kultur. Min förhoppning är att fler ska vilja lära sig Kinesiska och öka förståelsen för andra personer.
Bra att veta: Vid anmälan är det bra om du anger mailadressen, för vidare kontakt. Cirkelstarter är preliminära. Du får kallelse till kursen ca en vecka före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.