Språk

Lär dig tala Kinesiska, ett spännande världsspråk med stora möjligheter.
Kinesiska är ett språk som blir mer relevant in dagens samhälle vare sig du ska ut och resa, göra affärer med företag, eller träffa turister. Det är det språk som talas av flest i världen och många turister kommer idag från Kina och besöker Europeiska länder som Sverige. Eller varför inte resa till Kina och uppleva den spännande kulturen? I Kina finns spännande kultur som är tusentals år gammal men även toppmoderna attraktioner som fantastiska byggnader, supersnabba tåg och givetvis souvenirer av alla de slag. Maten är spännande och mycket god. Upplev fantastiska städer som Peking, Shanghai och Hangzhou.
Denna grundkurs i Kinesiska lämpar sig för dig som har liten eller ingen erfarenhet av språket och vi går igenom uttal och enkla uttryck och fraser för att klara vardagssituationer.

Ledare:
Cecile Sun talar svenska och har kinesiska samt franska som modersmål och har erfarenhet av att lära ut språk.

Lokal och tillgänglighet:
Kursen hålls i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan och har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

OBS! Vi följer de restriktioner kring Covid-19 som gäller vid tidpunkten för kursen. För allas trygghet! Maxantal just nu är 7 deltagare, men kan ändras. Vid fullbokad kurs, anmäl gärna reservplats.