Ekonomi

Dags att komma igång med sparandet en gång för alla?
Hur kan du skaffa dig ett bättre ekonomiskt självförtroende där du har inblick och kontroll över ditt sparande?

Denna kursen ger dig god insikt om hur du kan påverka utfallet av ditt sparande genom regelbundna och långsiktiga investeringar. Kursen ger dig också kunskap hur du handlar i aktier och fonder samt basala kunskaper i aktieanalys. Låt detta bli ditt första steg att gå mot ett mer ekonomiskt oberoende liv.

Kursen hålls i samarbete med Aktiespararna

Kursledare: Karolina Collén

Lokal och tillgänglighet:
Kursen hålls i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan, har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.