Media & kommunikation

Har du ett intresse för fotografering och vill lära dig mer? I denna kurs får du lära dig grunderna i fotograferingens värld. Det handlar helt enkelt om hur du fotar ditt motiv på bästa sätt. T.ex att fånga ögonblick, känslor och rörelse. Även hur du kan tänka kring olika miljöer, motiv och ljus. Du får lära dig om bildsnitt för närbilder, halvbilder och helbilder. Du får små uppdrag att göra mellan träffarna.

Inga förkunskaper krävs. Det enda du behöver för träffarna är en digitalkamera! Systemkamera eller kompakt går bra.

Lokal och tillgänglighet:
Kursen hålls i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan men har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.