Mat & dryck

Ingredienser inklusive vegetarisk soppa
400 kr betalas och bokas på hemsidan:

På den här kursen får du lära dig att Sjömålens ekologiska fröknäcke, granola och bönbröd i Jackies kök i Sjömålen, Mönsterås. Låt dig inspireras att göra hälsosamma val när du bakar. I kursen gör vi en vegetarisk soppa.
Kursledare; Jackie Doohans grundval är holistiskt – att kropp, tanke och själ – strävar mot en harmoni. Att använda kosten för att läka kroppen inifrån och ut är hennes utgångspunkt och därför är hon verksam främst som kostrådgivare och hälsocoach.
Inriktning i hennes föreläsningar är inflammationsdämpande kost (IFD-kost), som är en lågkolhydratkost med särskild inriktning på att dämpa inflammationer i kroppen och som läker tarmen och kroppen. Jackie har utvecklat en holistisk tiostegsmetod, där såväl kost, som mindfulness, meditation och rörelseträning ingår. Hon är själv sedan många år en utövare av mindfulness, yoga och meditation.
Jackie Doohan har förutom en utbildning inom kostrådgivning och hälsocoachning en magisterexamen inom litteraturvetenskap, teologi och beteendevetenskap.
Hon är utbildad i ansiktszonterapi steg 1. Under 2020 avslutar hon en tvåårig utbildning som symbolterapeut.
Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs

Bra att veta
Anmäl via länken nedan. Ange eventuell specialkost vid anmälan. Anmälan är bindande. I kursen används kursmaterial som tillkommer (ca 100 kr). Kursmaterial/bok kan köpas av cirkelledaren.
Vid anmälan är det bra om du anger mailadressen, för vidare kontakt. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras.
Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.