Hållbar utveckling

Hållbarhet och hållbar utveckling är idag vanligt förekommande ord i många sammanhang. Men hur kan vi som privatpersoner tänka och handla i vår vardag för att bidra till hållbahet?
Här erbjuder vi en föreläsning av hållbarhetsstrateg Emma Adrian och Elin Gulich om hur vi kan bli mer hållbara i vår vardag. Allt handlar om aktiva val – i stort smått, allt ifrån val av energikälla till veckohandlingen. Föreläsningen ger konkreta tips på hur du som privatperson kan tänka för att göra mer hållbara val som gör nytta för både dig och miljön.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.