Hälsa & välbefinnande

Exklusivt för er Yogisar eller för dig som vill få en inblick i yogans värld.

Mitt namn är Linda Swahn och jag 45 år, bosatt i Alstermo. Min familj består av sambo, vår fina gemensamma son och min sambos två döttrar, mina fantastiska bonusdöttrar.

Jag är så tacksam för att jag mötte magin med yoga för över 20 år sedan.
För mig är yoga inte bara en skonsam träningsform, för mig är yoga ett sätt att leva, en livsstil. Yogan ger både min kropp och mitt sinne det de behöver; medvetenhet, närvaro, styrka, lugn och återhämtning, men även energi och en djupare medvetenhet om både kropp och sinne.
2019 utbildade jag mig till licenserad Hatha Yoga instruktör, för jag kände att jag ville dela med mig av yogans magi. Under en tid hade jag klasser i yoga på Lindas Fitnesscenter i Alstermo. Sedan kom pandemin och jag tog då chansen att fördjupa mina kunskaper inom yoga.
2021 utbildade jag mig till Sensing Yin Yoga lärare 50h och en ny värld öppnade sig.
Yogaformen Sensing Yin Yoga innebär i korthet rörelsefrihet i positionerna och det applicerar jag nu även i Hatha Yoga. Har deltagit i kurser i Sensing Hatha också. Sensing är egentligen inte en ny yogaform, utan rörelser som finns i vår kropp helt naturligt, kravlöst och mjukt. Alltid på din kropps villkor och det är när vi rör oss på detta sätt som vi nystar upp och återfuktar vår bindväv, så den åter blir mjuk och följsam.
Detta vill jag erbjuda dig att stanna upp och lyssna på vad du och din kropp vill, låta dig få en stund med bara dig, i närvaro och stillhet, utan all yttre påverkan och krav som finns runt oss. Hatha Yoga med Sensing är kärlek inifrån och ut och det vill jag dela med dig.
Att ta tid för dig själv och att ta hand om dig själv redan nu, är en mycket god investering i framtiden för både kropp, sinne och själ.


Vi kommer att vara i en vacker byggnad bakom Pukebergsglasbruk som heter Soda huset.
Efter Yogan kommer vi att äta frukost tillsammans i Cafe Hos Oss
Du behöver ta med dig yogamatta eller liggunderlag, varma strumpor och en filt/pläd
Frukosten ingår i avgiften
Kom i god tid för Yogan startar kl 8.30
Namaste!


Bra att veta:
Vid anmälan är det bra om du anger din mailadress och mobilnummer, för vidare kontakt.
Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras.
Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare