Hälsa & välbefinnande

Från stillhet till rörelse

Idag behöver vi mer närhet och närvaro än vad vi får, livet går fort, vardagen går som på räls och vi inte hinner höra hur kroppen och själen viskar om reflektion, medvetenhet och närhet. Tanken säger att det är krångligt och kräver energi att skapa en annan väg. Det är sant, det krävs energi att ändra något men att leva mer närvarande och medvetet ger oss en helt annan upplevelse av att leva, mer energi och lust i vardagen som kan vara värt att göra ansträngningen för. En av mina lärare sa "It takes effort to live effortless".
I denna klass blandar jag mina favorittekniker från både den gamla visdomen och traditioner och från ny forskning, hjärnan och nervsystemet som guidar dig lite närmare dig själv och mot ett liv med mindre motstånd.
Både stillheten och rörelsen kommer utgå ifrån dina förutsättningar och den absolut största ansträngningen kommer att vara att anmäla dig och att ta dig till oss.
Väl på plats kommer jag vagga dig in i stillhet och från stillheten in i intelligenta rörelser där du får uppleva dig själv, nuet och kanske tidlöshet för en stund.
8.30-10.00 yoga
10.00-10.30 Möjlighet till kallbad i linneasjön
10.30-frukost tillsammans hos Cafe hos oss

Du behöver ta med dig yogamatta eller liggunderlag, varma strumpor och en filt/pläd
Något att bada i och handduk om du önskar kallbada (högst frivilligt)
Frukosten ingår i biljettpriset.
Kom i god tid för Yogan startar kl 8.30

Namaste!