Djur, natur & miljö

Välkommen till varma mysiga växthuset vid Ödevata Fiskecamp!

Förutom att få se och uppleva detta vackra växthus i höstskrud med många levande ljus bjuds du på soppa och bröd samt får lyssna till ett spännande föredrag i hållbarhetens tecken.

Denna kväll är det Emelie och Fredrik Holmevi som berättar om deras filosofi och livsstil vid deras ekologiska gård Hällasjömåla. Där bedriver de ett självhushållningslantbruk med allt från skogsbruk, djurhållning till grönsaksodling och även försäljning. Lyssna till deras spännande och intressanta livsfilosofi med utgångspunkt i ekologisk hållbarhet.

Deltagaravgiften inkluderar soppa och föredrag, vänligen meddela ev allergi.
Välkommen!

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.