Hälsa & välbefinnande

BOKNING SKER genom Jackies hemsida
Vakna i ditt inre genom rörelse och balans och låt kroppen vakna till liv på ett behagligt sätt i Klostrets lugna och harmoniska miljö. Genom rörelsen frigör du kroppens energi och öppnar upp för att du ska få djupare kontakt med ditt inre och mer närvarande i nuet.
Vi avslutar 30 min med hälsofika, kaffe och te. 100 kr/gång. Klippkort för 500 kr och gå två gånger fritt. Kan även användas som klippkort för dansmeditation på Klostret. Du behöver boka din plats varje gång genom mejl eller sms.
Torsdagar 10.00–12.00
9/1, 16/1, 23/1, 30/1, 6/2, 13/2, 27/2, 5/3, 12/3, 19/3, 26/3, 2/4,
Kursledare; Jackie Doohans grundval är holistiskt – att kropp, tanke och själ – strävar mot en harmoni. Att använda kosten för att läka kroppen inifrån och ut är hennes utgångspunkt och därför är hon verksam främst som kostrådgivare och hälsocoach.
Inriktning i hennes föreläsningar är inflammationsdämpande kost (IFD-kost), som är en lågkolhydratkost med särskild inriktning på att dämpa inflammationer i kroppen och som läker tarmen och kroppen. Jackie har utvecklat en holistisk tiostegsmetod, där såväl kost, som mindfulness, meditation och rörelseträning ingår. Hon är själv sedan många år en utövare av mindfulness, yoga och meditation.
Jackie Doohan har förutom en utbildning inom kostrådgivning och hälsocoachning en magisterexamen inom litteraturvetenskap, teologi och beteendevetenskap.
Hon är utbildad i ansiktszonterapi steg 1. Under 2020 avslutar hon en tvåårig utbildning som symbolterapeut.

Inga förkunskaper krävs!

Lokal:
I Klostrets lokaler på Slottsvägen 1A Kalmar. Bakom Söderports restaurang, ingång på bakgården. Ytterdörren är låst och öppnar 15 minuter innan studiecirkeln startar.

Praktisk information:
Utrustning som mattor, filtar, kuddar och bolster finns att låna men om du föredrar eget så går det bra att ta med. Mjuka kläder är att föredra, inga skor.

Bra att veta:
Vid anmälan är det bra om du anger din mailadress för vidare kontakt. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.