Hälsa & välbefinnande

I mindfulnessyoga för vi varsamt samman kroppen och sinnet genom mjuka utforskande rörelser. Bron mellan kroppen och sinnet är andningen. Vi rör oss utanför kroppens invanda rörelsemönster, vilket på sikt gör oss smidigare och starkare både fysiskt och psykiskt. Fokus ligger på den inre upplevelsen av rörelsen. Vi övar oss på att möta oss själva, vår kropp och vårt sinne där vi är utan att forcera, värdera och bedöma.

Här får du ta del av meditation, medveten andning, uppvärmning, olika medvetna positioner samt en guidad djup avslappning med klangskål.

Inga förkunskaper krävs!

Lokal:
I Klostrets lokaler på Slottsvägen 1A Kalmar. Bakom Söderports restaurang, ingång på bakgården. Ytterdörren är låst och öppnar 15 minuter innan studiecirkeln startar.

Praktisk information:
Utrustning som mattor, filtar, kuddar och bolster finns att låna men om du föredrar eget så går det bra att ta med. Mjuka kläder är att föredra, inga skor.

Bra att veta:
Vid anmälan är det bra om du anger din mailadress för vidare kontakt. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.