Mat & dryck

En spännande kurs att lära sig att mjölksyra grönsaker som både är näringsrikt, enkelt och gott. Under denna dag kommer vi tillsammans att mjölksyra olika grönsaker.
Det blir en gemensam lunch och provsmakning av mjölksyrade grönsaker samt nybakat bröd. Vi är i är IOGT-lokalen på Trädgårdsgatan i Kalmar.

Grönsakerna och lunch ingår i deltagaravgiften. Du behöver ha med: 3 st glasburkar med lock på 1,5 liter, rostfri bunke på 10 liter och ett förkläde.

Förkunskaper:
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare:
Anna-Karin är en av våra duktiga ledare med stort intresse och stor ämneskunskap.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.