Trädgård, hus och hem

En spännande kurs att lära sig att mjölksyra grönsaker som både är enkelt, gott och hälsosamt. Dessutom är det ett perfekt sätt att ta tillvara på årets skörd för att kunna njuta av den en längre tid!

Upplägg:
Under denna dag kommer vi tillsammans att mjölksyra olika grönsaker och du kommer ha god kunskap om hur du kan fortsätta på egen hand efteråt.
Det blir en gemensam lunch och provsmakning av mjölksyrade grönsaker samt nybakat bröd. Detta är en heldagskurs. Kl.9-16.00. Samtligt är vegetariskt.

Förkunskaper:
Inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial:
Grönsakerna och lunch ingår i deltagaravgiften. Du behöver ha med: 3 st glasburkar med lock på 1,5 liter, rostfri bunke på 10 liter och ett förkläde. En kylväska som burkarna får plats i är också en riktig bra förvaring under processen, om du har ta gärna med en sådan.

Kursledare:
Anna-Karin är en av våra duktiga ledare med stort intresse och stor ämneskunskap.

Kurslokal:
Vasaskolans hemkunskapssal i Kalmar. Parkering finns på gator i närheten.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

OBS! Vi följer de restriktioner kring Covid-19 som gäller vid tidpunkten för kursen. För allas trygghet! Maxantal är just nu 8 deltagare, men kan ändras. Vid fullbokad kurs, anmäl gärna reservplats.