Hantverk & konst

Det här är kursen för dig som vill lära dig grunderna i möbeltapetsering och som har lust att tillsammans med likasinnade ta vara på gamla möbler.

Kursinnehåll
Under 5 kursdagar får du lära dig grunderna i hur man klär om möbler. Du kommer individuellt att arbeta med ditt eget objekt under handledning av cirkelledare Tanja Markuse.

Förkunskaper
Grundkurs, inga förkunskaper krävs.

Material
En egen möbel tas med vid kursstart. Material så som tyger, stoppning och annat som behövs för att klä om din möbel köps direkt av kursledaren.

Kursledare
Tanja Markuse, läs mer om henne och hennes arbete på Tapetseringsateljé Tanja Markuse

Lokal
Kursen kommer hållas i Föreningshuset i Vissefjärda, B-salen.

Bra att veta
För att Tanja ska ha möjlighet att beställa tyger till kursen behöver du inkomma med din anmälan senast den 6 juni. Tanja kommer innan kursstart att kontakta dig för att gå igenom vilken möbel du tänkt använda i kursen så att ni tillsammans kan ha en dialog om vad för material som behövs och om det är något särskilt du behöver tänka på.

Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.