Hantverk & konst

Det här är kursen för dig som vill lära dig grunderna i möbeltapetsering och som har lust att tillsammans med likasinnade ta vara på gamla möbler.

Kursinnehåll
Under 3 kursdagar får du lära dig grunderna i hur man klär om möbler. Du kommer individuellt att arbeta med ditt eget objekt under handledning av cirkelledare Tanja Markuse.

Förkunskaper
Grundkurs, inga förkunskaper krävs.

Material
Egen möbel och tyg för omklädnad, samt hammare, sax och andra verktyg som behövs tas med vid kursstart. Material så som stoppning och annat som behövs för att klä om din möbel köps direkt av kursledaren. Det finns även möjlighet att köpa tyger av kursledaren, kontakta henne i god tid innan kursstart om detta önskas.

Kursledare
Tanja Markuse, läs mer om henne och hennes arbete på Tapetseringsateljé Tanja Markuse

Lokal
Kursen kommer hållas i Torsås bygdegård.

Bra att veta
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Vi skickar dig en kallelse/faktura 1-2 veckor före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.
Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare. Är kursen fullbokad anmäl dig gärna som reserv i fall vi får en plats ledig.
Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.