Hantverk & konst

OBS! Denna kursen är fullsatt men du är välkommen att anmäla reservplats så hör vi av oss om möjlighet ges. Vi har även en extrainsatt mönsterkonstruktion som börjar 26 oktober.

Kursen syftar till att ge dig grundläggande kunskaper i mönsterkonstruktion. Har du ett stort intresse för mode och kläder så är denna kurs för dig!
Christin har lång erfarenhet inom sömnad och här delar hon med sig av sina kunskaper inom just mönsterkonstruktion.
Vi utgår från grundmall i storlek eller det mönster ni vill och ändrar till era mått eller någon annans.
Du gör dina ritningar på pappersark som du sedan kan börja använda på egen hand hemma.
Att sy sina egna kläder är en nygammal trend som är tillbaka, förhoppningsvis för att stanna. En sätt att bidra till ett mer hållbart samhälle.

Kursledare:
Christin Langå
Har även följande kurser:
Sy barnkläder
Sy-gammalt blir nytt
Lär dig sticka
Lär dig virka
Lär dig brodera

Kursmaterial:
Allt material ingår i kursen.

Kurslokal:
Kursen hålls i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan men har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

OBS! Vi följer de restriktioner kring Covid-19 som gäller vid tidpunkten för kursen. För allas trygghet! Maxantal just nu är 7 deltagare, men kan ändras. Vid fullbokad kurs, anmäl gärna reservplats.