Media & kommunikation

Naturfotografi är ett brett spektrum av fotografier som tagits utomhus med naturliga motiv som landskap, djurliv, växter eller närbilder av naturscener och texturer.
Kursen består av två träffar teoretiskt där vi går igenom hur vi använder kameran i utomhusmiljöer på bästa sätt. Därefter följer tre tillfällen praktiskt då vi fotar utomhus.
En mycket givande kurs där du kan få ut maximalt av din kamera oavsett ljus och motiv.

Lokal och tillgänglighet:
Kursen hålls i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan men har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.