Transport

Kursen ger dig kunskap att föra båt inomskärs, att läsa sjökort, utmärkning av farleder och grund samt väjningsregler och sjövett.
10 tillfällen med uppehåll 1/4-21 (Skärtorsdagen) + ett provtillfälle.
Inga förkunskaper krävs.

Varmt välkommen att vara med hemifrån, via din egen dator, i en webbsänd studiecirkel. Vi använder oss av ett enkelt webbprogram där du inte behöver registrera något konto. Du får ett mail med en länk att klicka på.

Efter avslutat kurs ges möjlighet att avlägga prov för en behörig examinator och ta förarbeviset.
Provkostnaden tillkommer.

Studiematerial (huvudbok, övningsbok, sjökort, passare, transportör, linjal) tillkommer med 700 kr + eventuell frakt på 39 kr. Viktigt att du vid anmälan uppger om du vill köpa studiematerialet själv eller via oss (hämtas i Oskarshamn). Är ni fler som anmäler er från samma hushåll, var vänlig uppge detta vid anmälan.

Kursledare:
Karl-Erik har många års erfarenhet av att hålla i Navigeringskurser.

Bra att veta:
Eftersom det här en cirkel online i realtid, så se till att du har en bra uppkoppling via fiber/bredband. Bra med kamera i datorn. Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan innan kursstart återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att skjuta fram eller ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.