Transport

Ger kunskaper att föra båt även utomskärs och i mörker samt behörighet att föra båt större än 12 meter låg och 4 meter bred.
12 tillfällen + provtillfälle (provkostnaden tillkommer).
Du måste ha gått navigation förarintyg innan du läser kustskepparen.

Varmt välkommen att vara med hemifrån, via din egen dator, i en webbsänd studiecirkel. Vi använder oss av ett enkelt webbprogram där du inte behöver registrera något konto. Du får ett mail med en länk att klicka på.

Studiematerialet är samma som användes under kursen förarintyg frånsett sjökort.
Kostnaden för sjökortet tillkommer med 83 kr + eventuell frakt på 39 kr. Viktigt att du vid anmälan uppger om du vill köpa sjökortet själv eller via oss (hämtas i Oskarshamn).

Kursledare:
Karl-Erik Gustavsson har många års erfarenhet av att hålla i Navigeringskurser.

Bra att veta:
Eftersom det här en cirkel online i realtid, så se till att du har en bra uppkoppling via fiber/bredband. Bra med kamera i datorn. Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan innan kursstart återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att skjuta fram eller ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.