Trädgård, hus och hem

Hur kan jag odla för eget bruk?
Hur tar jag hand om det jag odlar?

Välkommen till en spännande odlingskurs där vi tillsammans utvecklas! Kursen passar både dig som vill odla mycket och näst intill bli självförsörjande och dig som vill prova med ett par pallkragar. Vi lär oss hur man odlar, hur vi förgror och vad vi sedan gör med det vi odlat. Du får kunskap om arbetsbesparande sätt såsom täckodling och förvaring samt tillagning av det vi odlat. Att odla din egen mat gynnar både hälsan och miljön.

Vi inspireras bland annat av Sara Bäckmos böcker, Skillnadens trädgård och Skillnadens skörd.


Lokal och tillgänglighet:
Kursen hålls i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan men har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.