Hantverk & konst

Vedic Art ®, en metod för att nå ett fritt skapande inifrån dig själv.
I den här kursen ges metoden genom måleri men fungerar i allt skapande då det handlar om att öppna upp ditt eget kreativa inre.
Du får lära känna de första åtta stegen (principerna) av de 17 som hela metoden består av.
Inga förkunskaper krävs, det räcker med en längtan att skapa av egen kraft.
Kvällskursen kan också vara ett alternativ för dig som hört talas om Vedic Art ® men inte haft möjlighet gå på vecko- eller veckoslutskurserna än.
Här får du prova på den första delen av metoden.
Övningsmaterial ingår i kursavgiften.

Greger Nyström är Vedic Art ® lärare sedan år 2000. Han har bred erfarenhet av att använda och lära ut metoden, dels genom öppna kurser men också på arbetsplatser för både personal och i olika verksamheter för brukare och deltagare.
Nu erbjuder han en introduktion av metoden genom Studieförbundet Vuxenskolans kursprogram och ser fram emot en kreativ vår med många nya lärorika kvällar.
Allt inom ramen för skydd mot den pågående pandemin.

Greger berättar "I livet och mitt eget skapande kom Vedic Art som en befriare då jag ständigt fastnade i kreativa låsningar, ofta i form av prestationsångest.
Att få känna den kreativa friheten genom metoden gjorde att jag tidigt utbildade mig till Vedic Art lärare. Mest för att, av ren glädje, förmedla den till andra med liknande begränsningar men senare också till redan mer fria människor och konstnärer som vill utvecklas och prova på något nytt.
Skapandet, Livet och den Personliga utvecklingen hör ihop."