Djur, natur & miljö

Välkommen till en kväll i naturen med några av våra vanligaste örter.
Vi kommer gå en runda i skogen för att finna absolut närvaro. Tystnad och prat kring olika växter kommer kanta vår stig. Vi plockar med oss av de växter som finns längs vår väg och pratar om andra. När promenaden är slut sätter vi oss kring elden och kokar te på våra plockade växter. Vi samtalar vidare kring de örter som finns kring oss som smakar bra i ett stärkande te. Ni lär er vad ni kan plocka nu för att torka och ha i vinter.

Promenaden kommer vara ett par kilometer på grusväg och vältrampade stigar. Bra skor på fötterna, kläder efter väder och ett sittunderlag är bra att ta med sig.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.