Media & kommunikation

En kurs för dig som vill utveckla ditt skrivande genom att bli läst av andra. Inför varje kurstillfälle har du lämnat en text du vill få respons på, i mindre grupper arbetar vi sedan vidare i ett fördjupat textsamtal.
Vid ett inledande kurstillfälle går vi igenom ramarna för textsamtalet och dess riktlinjer. Vid varje kurstillfälle lyfter vi även funderingar kring vår skrivprocess och hur vi kan arbeta oss förbi skrivhinder.
Första träffen är kl.18.30-19.15, där vi även går igenom tekniken. Därefter är resterande 3 tillfällen kl.18.30-20.45.

Kursledare är Elin Johansson som är utbildad skrivpedagog och verksam kursledare och skrivhandledare. Just nu skriver hon även på uppföljaren till sin senaste roman ”Ölandstokar och nollåttor”.

Digital kurs:
Du som deltagare behöver ingen tidigare erfarenhet av digitalt kursdeltagande. Kursen kan genomföras via dator med kamera och mikrofon alternativt mobiltelefon eller surfplatta.
Vid anmälan är det viktigt att du lämnar din mail för vidare information.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.