Hälsa & välbefinnande

Vad skulle kunna fungera bättre för dig om du var mer avspänd och avslappnad? Om du lättare kunde koppla av alla måsten? Positionerna i restorative yoga är mycket kraftfulla och du upplever att du vilar dig igenom 90 minuter av yoga. Du ska inte leverera eller prestera någonting, utan endast öva på att vara framme och hemma i dig själv. En yogaform av stillhet och mycket tystnad. Det handlar om att öppna upp kroppen, göra den mjuk och smidig, samtidigt som golvet möter dig. Kursledaren, som även är massageterapeut, kommer att gå runt och vägleda, samt ge en mjuk massage som stödjer en djupare och djupare vila. En mediativ vila helt enkelt.

Kursledare är Nina Granbom som är massageterapeut och yogaledare.

Lokal:
I Klostrets lokaler på Slottsvägen 1A Kalmar. Bakom Söderports restaurang, ingång på bakgården. Ytterdörren är låst och öppnar 15 minuter innan studiecirkeln startar.

Praktisk information:
Utrustning som mattor, filtar, kuddar och bolster finns att låna men om du föredrar eget så går det bra att ta med. Mjuka kläder är att föredra, inga skor.

Bra att veta:
Vid anmälan är det bra om du anger din mailadress för vidare kontakt. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.