Trädgård, hus och hem

Vill du få inspiration till din egen trädgård? Eller tycker du att design är väldigt roligt? I denna kurs får du lära dig grunderna inom trädgårdsdesign. Du får lära dig hur du kan placera olika växter, vilken skötsel som krävs och att binda ihop trädgården med bostaden och få en harmoni i helheten. Framförallt får du massor med inspiration och tillfälle att utveckla din kreativitet!

Du behöver inga förkunskaper för kursen!

Lokal och tillgänglighet:
Kursen hålls i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan men har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.