Hantverk & konst

Mitt namn är Elizabeth Kettley Cornfalk- Jag har gått min kandidatutbildning på Konstfack med inriktning smycken och Corpus.
Efter min examen flyttade jag till Kalmar och har nu ateljé i Ateljéhus Pukeberg. Det som fick mig att börja arbeta i silver var en längtan efter hantverket. Det har utvecklats under min utbildning till ett stort intresse för material undersökande och vad hantverk/kropp/objekt har för relation till varandra. Jag brinner för att sprida kunskap genom ett gemensamt skapande

Jag kommer under 6 tillfällen guida er genom olika tekniker inom silversmide så ni själva får skapa och designa en egen ring.
Designa och tillverka din egna silverring. Du får lära dig grunderna i de olika teknikerna, såsom såga, fila, löda, ytbehandla, polera
Materialkostnad ingår till en ring


Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.