Media & kommunikation

Välkommen till en inspirerande helg där vi fokuserar på det självbiografiska skrivandet.
Detta är en helg för dig som vill komma igång med din självbiografiska berättelse och för dig som redan är igång och vill komma vidare.
Målet med ditt skrivande kan vara att skriva din livsberättelse för dina nära att ta del av, du kanske vill skriva för dig själv eller så vill du skriva en text som du vill ska publiceras. Under helgen tar vi oss an skrivandet i både samtal och skrivövningar.
En helg du inte får missa!

Inga förkunskaper krävs.
Lunch och fika ingår i kursavgiften. Meddela ev. allergi.

Kursledare:
Elin Johansson är utbildad skrivpedagog och verksam kursledare och
skrivhandledare. Just nu skriver hon även på uppföljaren till sin senaste roman ”Ölandstokar och nollåttor”.


Lokal och tillgänglighet:
Helgkursen hålls i Sockenstugan i Sandby på östra Öland. Lokalen är handikappanpassad och har ramp.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

OBS! Vi följer restriktionerna kring Covid-19 och vi genomför endast kursen om den kan göras enligt de restriktioner som gäller vid tidpunkten för kursen. För allas trygghet!