Media & kommunikation

Varje människa bär på en unik historia och alla är värda att berättas. "Skriv ditt liv" är en grundläggande kurs för dig som vill komma igång med din självbiografiska berättelse eller för dig som redan är igång och vill komma vidare. Under kursens fem tillfällen tar vi oss an det självbiografiska skrivandet genom diskussioner och skrivövningar på olika teman, vi delar också med oss av våra texter till varandra i gruppen.

Ledare:
Elin Johansson, skrivpedagog och författare. Har givit ut flera böcker och driver Seriöst Förlag.
www.seriostforlag.se

Lokal och tillgänglighet:
Kursen hålls i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan men har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.