Historia & Konsthistoria

Under den här kursen får du lära dig grunderna i släktforskning. Du kommer att arbeta praktisk med din egen släktforskning. Ledaren, Tomas Alriksson, har själv släktforskat i drygt 40 år. Han kommer att dela med sig av egna erfarenheter. Exempelvis vilka fallgropar du ska undvika och lösningar på problem som kan uppstå.

Du behöver en egen dator för att använda studiematerialet under kursen. I materialavgiften ingår ett abonnemang på ArkivDigital som aktiveras efter första träffen.

Träffarna är varannan vecka. Första kurstillfället är mellan kl 10-13, resterande tre träffar är kl 10-12.15.

Lokal och tillgänglighet:
Kursen hålls i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan men har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.