Trädgård, hus och hem

Solen livets moder den kommer varje morgon och går och lägger sig varje kväll. Inget att fundera över. Under den tid hon arbetar och lyser på oss produceras energi som vi senare använder på olika sätt. Hur använder vi det som solen har fixat så bra?

Innehåll:
Översikt av marknad och trender. Solel och solvärme. Energi, effekt, spänning och ström. Elsäkerhet. Batterier och omvandlare. Lagstiftning. Elavtal (lokala möjligheter). Ansökningsblanketter. Länkar till myndigheter. Solel till avsalu - hur fungerar det? Solel till elvärme. Offertförfrågan. Projektfall: Hur börjar jag, checklista mm.

Ledare:
Tre engagerade och mycket intresserade ledare kommer att dela på ledarskapet: Göran Müntzing, Bo Larsen och Sven Persson. De kommer också dela med sig av sina egna erfarenheter och kunskaper i ämnet.

Förkunskaper:
Inga förkunskaper krävs.

Bra att veta
Vid anmälan är det bra om du anger din mailadress för vidare kontakt. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.