Språk

Hola!

Skulle du också vilja lära dig några enkla fraser på spanska? Turistar du mycket i spansktalande länder eller är du bara generellt nyfiken på det härliga spanska språket? Kunna fråga om vägen? Beställa på restaurangen eller hälsa artigt och kort kunna berätta vem du är? Då är detta kursen för dig!

Susanna Leandersson som själv har spanska som modersmål men sen länge är bosatt i Sverige leder kursen. Ni tränar enkla fraser, övar tillsammans och får veta mer om såväl spanska språket som kulturen.

Kursboken ingår ej i deltagaravgiften men kan beställas tillsammans vid första tillfället.

VÄLKOMNA!
Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.