Djur, natur & miljö

Det är hög tid att börja ställa om till ett mer hållbart liv, både för planetens och vår egen skull, men det kan kännas som ett stort och svårt projekt. Under ett år träffas vi en kväll i månaden för att inspirera och stötta varandra, och tillsammans utforska hur vi var och en på vårt eget sätt kan börja eller fortsätta ta steg mot ett mer hållbart liv. Vi kommer beröra de övergripande områdena mat, transporter, boende och konsumtion, men också sociala och mentala aspekter i omställningsarbetet. Focus kommer ligga på att skapa en öppen, tillåtande och inspirerande attityd, både inom oss själva och gentemot varandra. Kursen vänder sig till alla som är intresserade av att börja ta steg mot ett mer hållbart liv, eller som vill utvecklas vidare tillsammans med andra.

Cirkelledare Helena Styrbjörn har tagit steg mot ett mer hållbart liv sedan ungefär 10 år tillbaka och det avspeglar sig i egna odlingar och självhushållarambitioner, ändrade matvanor, omvärderat livsmål, en mer minimalistisk livshållning mm.

Eventuellt tillkommer kostnad för frivillig kurslitteratur.Bra att veta: Vid anmälan är det bra om du anger mailadressen , för vidare kontakt. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse ca en vecka före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

Välkommen med din anmälan