Mat & dryck

I denna kurs får du lära dig nya baktekniker med råg, enkornigt och kulturspannmål. Vi kommer att baka olika sorters bröd tillsammans, ex: ciabatta, piroger, knäckebröd och dekorerat festbröd.

Fredagen 17.30-19.00 - Förbereder surdegen och du får en introduktion i surdegsbakning. Kvällsfika ingår.
Lördagen 9.00-16.00 - Bakar hela dagen och äter gemensam lunch.

I kursavgiften ingår kvällsfika, lunch och kursmaterial. Bröden du bakar tar du självklart med dig hem.
Tag med lergryta, förkläde, 1 degbunke + slev, 2 glasburkar med lock t.ex honungsburkar till surdegskultur.

Kursledare:
Anna-Karin Eriksson är en av våra duktiga och uppskattade ledare med stor ämneskunskap!

Bra att veta:
Vid anmälan är det bra om du anger din mailadress, för vidare kontakt. Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.