Mat & dryck

I denna kurs får du lära dig nya baktekniker med råg, enkornigt och kulturspannmål. Vi kommer att baka olika sorters bröd tillsammans, ex: ciabatta, piroger, knäckebröd och dekorerat festbröd.

Fredagen 17.30-19.00 - Förbereder surdegen och du får en introduktion i surdegsbakning. Kvällsfika ingår.
Lördagen 9.00-16.00 - Bakar hela dagen och äter gemensam lunch.

I kursavgiften ingår kvällsfika, lunch och studiematerial. Bröden du bakar tar du självklart med dig hem.
Tag med lergryta, förkläde, 1 degbunke + slev, 2 glasburkar med lock t.ex honungsburkar till surdegskultur.

Kursledare:
Anna-Karin Eriksson är en av våra duktiga och uppskattade ledare med stor ämneskunskap!

Bra att veta:
Vid anmälan är det bra om du anger din mailadress för vidare kontakt. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.