Mat & dryck

Innehåll och upplägg:

Fredagen den 19 oktober kl. 17,30-19,00
Lördagen den 20 oktober kl. 9,00-16,00

Vi lär oss nya baktekniker med råg, enkornit och kulturspannmål.
Vi kommer att baka bröd tillsammans, bland annat surdegsbröd, chiabata, piroger, knäckebröd och dekorerat festbröd.

Förkunskaper:
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare:
Anna-Karin Eriksson är en av våra duktiga och uppskattade ledare med stor ämneskunskap!

Denna kurs är fulltecknad men det finns platser kvar i Torsås 23-24/11

Bra att veta:
I kursavgiften ingår kvällsfika, lunch och kursmaterial. Bröden du bakar tar du med dig hem utan extra kostnad.
Tag med lergryta, förkläde, 1 degbunke + slev, 2 glasburkar med lock t.ex honungsburkar till surdegskultur.
Vid anmälan är det bra om du anger din mailadress, för vidare kontakt. Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.