Trädgård, hus och hem

Välkommen att träffa oss!
Vi bjuder in till ett digitalt samtal i folkbildningsanda där vi inspirerar och skapar möjligheter tillsammans. Vad kan vi göra och hur kan vi göra det? Det är grundfrågorna i vårt samtalskoncept "SV Kalmar län inspirerar."
Under våra samtal kommer vi bjuda in inspiratörer och visa på goda exempel, berätta om vad SV kan bidra med och framförallt bjuda på inspiration inom olika områden, ett tema vid varje tillfälle.
Alla är välkomna!

Varje tillfälle håller på ca 40 minuter och det finns möjlighet att stanna kvar för frågor.
Samtalsledare: Emma J Kronborg och Sandra Andersson, verksamhetsutvecklare SV

Träffens tema- trädgård:
Intresse för trädgård och odling är verkligen populärt. Hur kan du själv komma igång med odling? Vi bjuder in en hemlig gäst som ger sina bästa tips inom odling. Vi berättar hur vi på SV kan hjälpa er igång med trädgårdscirklar. Vi samtalar om nyheter och inspirerar till trädgårdslivet i allmänhet.

Planerade tillfällen och teman:
Tisdag 16/2 kl.10.00 - föreningslivet
Torsdag 4/3 kl.18.00 - trädgård
Tisdag 16/3 kl.10.00 - samtalscirklar/bokcirklar
Varje tillfälle har egen anmälan, se mer på vår hemsida.

Digital träff:
Du som deltagare behöver ingen tidigare erfarenhet av digitalt kursdeltagande. Kursen kan genomföras via dator med kamera och mikrofon alternativt mobiltelefon eller surfplatta.
Vid anmälan är det viktigt att du lämnar din mail för vidare information. Vi skickar möteslänken till din mail innan mötet.