Hantverk & konst

Tänk dig en heldag där du, din symaskin, likasinnade och en ledare som sprudlar av ideèr får grotta in er och tillverka precis vad ni vill.
Här tänker vi hållbarhet och att gammalt blir till nytt. Ta med favorittygerna som bara ligger och dammar eller kläder som du vill ge ett nytt liv. Du sätter gränserna. Christine har mångårig kunskap inom detta och kan bidra med inspiration med bl.a. mönster o tips till nytänk.

En riktig höjdardag i återbrukets anda.

Du tar med din egen symaskin och tyger som du vill använda.
Vi äter gemensamt medhavd mat/sallad. Micro och kylskåp finns. Vi bjuder på kaffe och bulle.
Ledare Christin Langå
Har även följande kurser:
Sy barnkläder
Mönsterkonstruktion

Lokal och tillgänglighet:
Kursen hålls i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan men har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

OBS! Vi följer de restriktioner kring Covid-19 som gäller vid tidpunkten för kursen. För allas trygghet! Maxantal just nu är 7 deltagare, men kan ändras. Vid fullbokad kurs, anmäl gärna reservplats.