Hantverk & konst

Tänk dig en heldag där du, din symaskin, likasinnade och en ledare som bidrar med ideèr får grotta in er och tillverka egna barnkläder och barnaccessoarer.
Här tänker vi hållbarhet och det går lika bra med återbruk som ett nyinhandlat favorittyg, eller varför inte ta med dig kläder som behöver lagas och får det gjort en gång för alla. Du sätter gränserna. Christine har mångårig kunskap inom detta och bidrar med inspiration och mönster för barnkläder.

En riktig höjdardag för dig som tänkt tanken länge men aldrig kommit längre. Nu har du möjligheten!

Material:
Du tar med din egen symaskin och tyger som du vill använda. Christin har mönster för barnkläder.
Vi äter gemensamt medhavd mat/sallad. Micro och kylskåp finns. Vi bjuder på kaffe och bulle.

Kursledare:
Christin Langå
Har även följande kurser:
Mönsterkonstruktion
Sy- gammalt blir nytt

Lokal och tillgänglighet:
Kursen hålls i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan men har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

OBS! Vi följer de restriktioner kring Covid-19 som gäller vid tidpunkten för kursen. För allas trygghet! Maxantal just nu är 7 deltagare, men kan ändras. Vid fullbokad kurs, anmäl gärna reservplats.