Det här är cirkeln för dig som vill sy kläder. Du har mönster och tyger men behöver lite stöd, någon kunnig att fråga om du kör fast och någon som kan ge tips och inspiration.

Vår duktiga och uppskattade ledare Christin Langå har mångårig kunskap inom sömnad och mönsterkonstruktion. Hon har bl.a. arbeta som lärare i ämnet.

Du tar med din egen symaskin och tyger som du vill använda, samt sybehör och mönster.

Ledare Christin Langå
Har även följande kurser:
Sy barnkläder
Mönsterkonstruktion

Lokal och tillgänglighet:
Kursen hålls i SVs lokaler på Häradshövdingegatan 8. Entrén är på markplan och vi har automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

OBS! Vi följer de restriktioner kring Covid-19 som gäller vid tidpunkten för kursen. För allas trygghet! Maxantal just nu är 7 deltagare, men kan ändras. Vid fullbokad kurs, anmäl gärna reservplats.