Beteendevetenskap

Hur skapar vi relation och växer tillsammans

Det finns idag så många olika idéer om hur man bäst uppfostrar barn så det är svårt att veta vad som är rätt och fel, vad som är viktigt och vad som inte är det, vad man ska prioritera och vad man ska låta vara. Hur gör man egentligen när det inte blir som man vill?

Mitt bland alla metoder och modeller finns vi föräldrar som bara vill att vardagen ska fungera och att vi ska trivas tillsammans i familjen.

Under tre tillfällen möts vi förutsättningslöst utan krav och pekpinnar och utgår ifrån just era utmaningar. Vanliga teman på utmaningar i vardagslivet kan vara, matsituationen, tålamod, aktiviteter, konflikter, när föräldrar tycker olika, regler och rutiner. Inget är för litet eller för stort att ta upp, allt som du brottas med har även någon annan brottats med. Kursen är till dig som vill prata föräldraskap.


Veronica Tiger och har i över 20 år arbetat med människor och till stor del inriktat mot familjer. Hon har examen i pedagogik och beteendevetenskap, certifierad samtalsterapeut, KBT-handledare och familjebehandlare. Privat har hon fyra biologiska barn, två bonusbarn
och har under tio år även varit familjehem.

Med en stor portion öppenhet och humor tar hon sig an teman om vardagens utmaningar och har en uppsjö av egna erfarenheter att dela med sig av.

Grunden hon står på är det relationella perspektivet, tanken om att allt som sker gör det i relation med någon annan. Tillsammans skapar vi just vår familj.