Hälsa & välbefinnande

Unna dig en lugn och återhämtande kväll mitt i veckan. Där du får ta hand om din kropp och dina känslor på ett djupare plan med vägledd Yinyoga av Sandra Jämtfjäll.
Lär dig tekniker för att slappna av i kroppen och sinnet för att lättare möta de utmaningar som nu finns i vardagen.

Kursen är en digital kurs där du som deltagare kan känna dig trygg genom att utföra kursen hemifrån men ändå få med dig goda tekniker och tankar som stärker dig.

Ledare:
Sandra Jämtfjäll har många års erfarenhet inom yoga, meditation och vägledning. Både genom fysisk och digital utbildning och vägledning.

Digital kurs:
Du som deltagare behöver ingen tidigare erfarenhet av digitalt kursdeltagande. Kursen kan genomföras via dator med kamera och mikrofon alternativt läsplatta eller surfplatta.
Vid anmälan är det viktigt att du lämnar din mail för vidare information.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.