Hälsa & välbefinnande

Välkommen att bygga vidare på din dans inom West Coast Swing! På den här fortsättningskursen bygger vi vidare på våra grunder och utvecklar vår dans! Vi och jobbar på att öka känslan i dansen med mycket dans, känsla och övningar. Kursen är 5 träffar, varannan vecka. I samarbete med Kalmar Happy Dance Club.

ANMÄLAN
Vid paranmälan - anmäl er var för sig men skriv "paranmälan" och namnet på din partner i meddelande.
Vid singelanmälan skriv i meddelande om du önskar gå som förare/följare eller kan tänka dig både och.
Anmälan är alltid bindande. Ingen återbetalning sker.

KURSLEDARE
Kursen leds av Lotta Trinse & Micke Olsson för Kalmar Happy Dance Club. Vi har båda vår dansbakgrund inom Linedance och började dansa WCS för ca 5 år sedan och blev helt fast. Vi dansar ofta med och ger feedback till de som önskar. Vi jobbar mycket på att ha bra stämning på kurserna för glädje ger mycket bättre inlärning!

PRAKTISK INFORMATION
För att gå fortsättning behöver du behärska fantastic 4 (left side, underarm, sugarpusch och sugartuck/tuckturn) samt ha provat att göra whip. Därför rekommenderar vi att man SOM MINST ska ha gått wcsmini eller en annan grundkurs innan man kliver på fortsättningen. Annars är det bättre att gå på grundkursen och befästa och utveckla tekniken i grunderna.

När du går den här kursen har du också tillgång till gratis träningsdans inom WCS varannan onsdag, kl 17.45 - 19.15 (27/3, 10/4, 24/4, 8/5).

Spana in vad WCS är - https://youtu.be/RWO_bFvs_8o

Sista anmälningsdag 3 mars 2019!