Hälsa & välbefinnande

Vill du utveckla din rörlighet, styrka och samtidigt få ökat psykiskt välbefinnande? Då är Hatha yoga perfekt för dig!

I denna kurs får du en kombination av fysisk rörelse, andningsövningar och meditation. I Hatha yogan vill man uppnå balans mellan kropp och sinne. Man betonar även betydelsen av ett hållbart fysiskt och psykiskt välbefinnande. De fysiska positionerna i Hatha yoga är ofta statiska och utförs i ett lugnare tempo än många andra yogaformer. Varje träff avslutas med lite avslappning och nedvarvning.

Inga förkunskaper krävs!

Lokal:
Kursen hålls Lindås Folketshus och entrén på vänster sida

Kursledaren:
Emma Svärd är utbildad yogalärare och har ett stort engagemang för psykisk hälsa och välbefinnande.

Praktisk information:
Ta med yogamatta. Mjuka och följsamma kläder är att föredra, inga skor. Vid avslappningen kan det vara skönt att ha en extra tröja och strumpor.

Bra att veta:
Vid anmälan är det bra om du anger din mailadress för vidare kontakt. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.