Hälsa & välbefinnande

Detta är din inbjudan till att lära känna dig själv djupare. Både på det emotionella, mentala och fysiska planet.
En dag att stanna upp och möta ditt inre med hjälp av sköna yogaklasser, meditation, samtal med varandra och i tystnad. Kanske vill du ge din kropp ett dopp i havet som ligger och glittrar precis utanför denna rogivande idyll Ljungnäsvillan. Du kommer ha tid till det också, till att bara vara en stund.

Ett retreat där Sandra är din guide på resan, men svaren finns inom dig. Ett retreat där vi laddar upp energidepåerna och återhämtar oss från det vardagliga. Denna dag kräver ingen avancerad yogapraktisering, alla kan vara med.
Tillsammans äter vi återhämtande god mat och dricker vitaminfyllda drycker.

Sandra Jämtfjäll har många års erfarenhet inom yoga, meditation och vägledning.
Dagen inkluderar morgonsmoothie, vegetarisk lunch och hälsosamma mellanmål. Du tar med din egen yogamatta.

Lokal
Ljungnäsvillan är en rogivande idyll som ligger 15 minuters bilfärd från Kalmar, strax utanför Rockneby. Omgivningen är rofylld med stor trädgård och havet som närmsta granne. Yogavåningen har en fantastisk energi med eldstad, bevarat välvt tak med målningar och havsutsikt. Duschmöjligheter finns.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.