Tillbaka

Verksamhetsutvecklare SV Gävleborg

Vi söker en ny verksamhetsutvecklare med arbetsområde Gävleborgs län!

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. SV Gävleborg har cirka 25 medarbetare och 10 kontor. Nu söker vi en ny verksamhetsutvecklare (VU) för vår verksamhet i länet – med inriktning på området FUNKTIONSRÄTT inom våra grund-, medlems- och samarbetsorganisationer i Gävleborg.

VU Funktionsrätt 

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) bedriver i Gävleborg en omfattande kurs-/cirkel- samt kulturverksamhet för personer med olika funktionsvariationer och deras anhöriga. Vi söker nu en medarbetare som vill fortsätta att utveckla och driva vårt arbete framåt. Du kommer att ansvara för det kurs- och programutbud som riktar sig till målgruppen och deras anhöriga i hela länet. Vi söker dig som delar vår värdegrund, samt har intresse och engagemang för folkbildning och människors individuella bildningsresa och väg till egenmakt, inkludering och delaktighet. Erfarenhet av målgruppen personer med funktionsvariationer och deras anhöriga, är ett krav. Erfarenhet från ideella organisationer är meriterande.

Vi söker dig som:

  • Har god förmåga att prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter
  • Har förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt och hålla överblick
  • Är van vid självständigt arbete
  • Är drivande och idérik
  • Har lätt för att kommunicera och samarbeta
  • Är intresserad av förändrings- och utvecklingsarbete
  • Kan uttrycka dig väl i både tal och skrift
  • Har vana av att använda digitala verktyg, som till exempel Office 365 och olika sociala medier
  • Är resultatinriktad
  • Har ett genuint intresse för folkbildning och sociala frågor

Du har god erfarenhet av ideella organisationer, funktionsrättsfrågor samt inblick i förutsättningarna för att leva och verka på landsbygden. Du har även körkort och tillgång till egen bil. Du har hela Gävleborgs län som ditt arbetsområde, men kommer att tilldelas en kontorsplats utifrån den kommun i länet där du bor.

Studieförbundet Vuxenskolan är en del av landsbygdsrörelsen och vår bildningssyn bygger på ett liberalt perspektiv. Vår värdegrund hävdar principen om människors lika värde baserat på de grundläggande mänskliga rättigheterna. Vi tror på människans förmåga att själv forma sitt liv, tillsammans med andra människor.

Vi utgår från individens rättigheter och skyldigheter att som aktiv medborgare ta ansvar för en samhällsutveckling som stärker den liberala demokratin.
Vi vill att du delar vår värdegrund och ser även gärna att du har tidigare erfarenhet att jobba i idéburna organisationer.

Tjänsten är tills vidare, innefattar 100 % samt har målstyrd arbetstid.

Vill du veta mer?

Kontakta avdelningschef Agneta Wiklund Hedberg 0278-74 45 92
Facklig representant för Unionen är Johan Sved 070-247 42 93
Skicka din ansökan med meritförteckning i PDF-format till agneta.hedberg@sv.se. Sista ansökningsdag 17 maj!