Organisationen

SV finns överallt!

Det gör vi därför att vi vill vara en engagerad lokal kraft för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle i hela landet. Ingen annan arrangör av studiecirklar och kurser finns på så många platser som SV.  Från Kiruna i norr till Trelleborg i söder, har SV fler än 200 lokala kontor. Dessa drivs av 28 lokala avdelningar. SV har också två regionala enheter, en i Skåne och en i Västra Götaland.

Hitta din närmaste SV-avdelning

Klicka på "SV lokalt" i toppmenyn längst upp så kommer vi att försöka lokalisera dig och ta dig till närmaste avdelning. Annars kan du välj själv om du inte kommer rätt.


 

Utvecklingsgrupper

Innovation och utveckling är viktigt för Studieförbundet Vuxenskolan. Verksamhetsutveckling sker dagligen runt om i våra avdelningar. För att få än mer kraft i utvecklingsfrågor och för att samordna och sprida goda exempel har vi nationella utvecklingsgrupper. Läs mer.

 

Nätverk och samarbeten

Studieförbundet Vuxenskolan är en bred och rikstäckande organisation. Vi bedriver folkbildningsaktiviteter av många olika slag runt om i hela landet. För hela tiden förbättra oss, samordna och sprida goda exempel samarbetar vi över hela landet genom nätverk och andra tidsbegränsade samarbeten. Läs mer.

Relaterade artiklar

  • Utvecklingsgrupper

    Innovation och utveckling är viktigt för Studieförbundet Vuxenskolan. Verksamhetsutveckling sker dagligen runt om i våra avdelningar....

    Läs mer